Beskrivning:
Nutricoll Marine Collagen är av typ 1 kollagen från fiskhud (torsk - Gadus morhua), med korta peptider för snabb upptagning i kroppen. Produkten läggs till i acerola, en naturlig källa av vitamin C. Vitamin C hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och till normal kollagenbildning, vilket påverkar hudens normala funktion.
Kollagen är en naturlig del av kroppen som finns i bindväv och hud och är en stor del av leder och senor. Från mitten av 20-talet kommer kroppens naturliga kollagenproduktion att minska.
Rekommenderat dagligt intag:
2 tsk (5g) två gånger dagligen den första månaden. Då en gång om dagen. Rör 2 tsk Nutricoll Marine Collagen i 1,5 dl vatten eller annan dryck. Använd shaker för snabbare upplösning.
Tips: Produkten smakar bäst om du dricker / äter det kort efter det är blandat.
Nutricoll Marine Collagen har en mild smak av jordgubbar och rabarber som gör det enkelt att passa med färska kalla drycker eller som lätt smakämne i olika typer av mat.
Acerola i vår Nutricoll Marine Collagen ger en extra frisk smak och ger 50 mg naturligt C-vitamin per dagsdos (5 g).
Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad diet. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Förvaras stängt på en sval och torr plats, utom räckhåll för barn.
Ingredienser:
Kollagenpeptider av hydrolyserad fiskhud (torsk - Gadus morhua), acerola, naturlig arom (jordgubb, rabarber), färgämne (rödbetor E162), sötningsmedel (steviolglykosider E960). Innehåller sötningsmedel. Acerola är en naturlig källa av vitamin C.
Kan innehålla spår av fisk och skaldjur. Skall inte användas av personer med fisk och skaldjurallergi.
Näringsinnehåll:
Rekommenderat dagligt intag: 2 tsk (5 g)
Energi kcal / kJ 19/78
Kollagenpeptider 4354 mg
C-vitamin 50 mg (63% *)
*% av referensvärdet
Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.